INTRODUCERE
Prezentele condiții generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.rulity.ro, respectiv ale aplicației web de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest domeniu web, acceptați termenii de utilizare descrisi.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
EDRIS S.R.L. (denumita in continuare EDRIS), detine domeniul rulity.ro
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea EDRIS, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului sau a aplicației în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Întregul conținut al domeniului rulity.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt detinute de EDRIS. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea EDRIS.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor EDRIS.
EDRIS nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, EDRIS nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele EDRIS, preturi, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul rulity.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea EDRIS în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate și exacte.
EDRIS nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate este rugată să contacteze EDRIS prin unul din mijloacele afisate sau din pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, acestea au ca și scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile EDRIS, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrari electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de EDRIS utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
EDRIS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care navighează pe rulity.ro, și care oferă date sau informații cu caracter personal, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informatii personale de către EDRIS în vederea efectuării de studii de piata; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către EDRIS a cererilor, intrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități intreprinse de EDRIS și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
EDRIS va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm sa ne contactați.